Opsporen van lekken

Van Hese spoort uw lek vliegensvlug op.

Eerste hulp bij lekken

Komen er vochtvlekken op uw muren? Zwelt uw houten vloer plots op? Of verbruikt u de laatste tijd verdacht veel water? Dan hebt u waarschijnlijk een lek. Dat is vervelend, zeker als u niet weet waar het zit. Gelukkig bestaan er lekdetectie professionals. Algemeen lekzoekbedrijf Van Hese spoort al 25 jaar lekken op.

Apparatuur én kennis

Vaak is het blote oog niet genoeg om een lek op te sporen. Gelukkig hebben wij de modernste apparatuur om ook op de moeilijkste plaatsen naar uw lek op zoek te gaan. Het geheim van ons succes? Het juiste materiaal én een flinke dosis ervaring. Daardoor herkennen we vaak situaties, of kennen we creatieve manieren om uw lek op te sporen. Zo hebben we heel snel de boosdoener in uw sanitaire leidingen of centrale verwarmingsleidingen te pakken.

Uw lek behandelen

Uw lek herstellen of behandelen? Dat is een klus voor uw loodgieter. Daardoor blijven wij neutraal en kunnen we onafhankelijk advies geven. Verzekeringsmaatschappijen doen daarom vaak een beroep op Van Hese. Zoekt u een specialist om uw lek op te sporen? Contacteer dan snel Lekzoekbedrijf Van Hese!

Ultrasoon Lekdetectie

© Van Hese BVBA - Opsporen van lekken - www.lekopsporing.be